Pretty little liars TAG

Pro začátek se moc omlouvám za své dlouhé pauzy, ale zařizuji teď tolik věcí najednou, že nemám ani čas, ani nápady a opravdu nerada bych psala články o ničem jen proto, aby tady byly. Dnes jsem si ale konečně sehnala stálou brigádu, a tak i když mě čeká ještě další vyřizování, zaučování, lítání po úřadech kvůli občanství,(které sice už mám, ale to víte, ještě vás musí zapsat na matrice, pak musíte jít zapsat své trvalé bydliště, och a ano ještě odevzdat staré doklady až někam do háje a všude ověřovat a kopírovat za pěkné penízky :D), dále lítání po doktorech (to ten zdravotní průkaz stojí fakt tolik? :D) a další šílenosti, tak mám stejně díky brigádě a nabytému občanství pocit, že ze mě spadlo velké břemeno a tak přišly i nápady a nálada na článek.

Je mi jasné, že tímto nepotěším všechny, ale doufám, že i nefanoušci seriálu si počtou a třeba je to donutí na seriál mrknout :). Taky musím upozornit na to, že seriál určitě neřadím mezi oblíbené, protože mě někdy vážně nudí a nemusím se na něj dívat půl roku. No jenže později si ho opět zapnu, doženu pár dílů a od určité části to začíná být opět boží, skvělé, napínavé - holt musím vždy překousnout tu nudu abych se dostala k pořádné zápletce :).

Ale už se přestanu vykecávat. Poslední dobou jsem viděla pár tagů, a protože jsem dohnala všechny díly a navíc jsem si přečetla první část knížky, která mě mile překvapila, měla jsem nutkání si tag trošku upravit a taky o seriálu něco napsat.

UPOZORŇUJI, ŽE TAG OBSAHUJE SPOUSTU SPOILERŮ!!! Kdo jste ale seriál v životě neviděli, stejně si postavy podle tagu nezapamatujete, tak vám to snad tolik neublíží :D. A Pokud jste neviděli nějaké díly, tak to koukejte dohnat! :D


1. Kdo je tvá oblíbená postava, proč?
Úplně na začátku to byla Aria, ale velice brzy začala být nudná a ohraná a tak je mou oblíbenou postavou většinu sérií Hanna, která rozhodně bavit jen tak nepřestane. Líbí se mi jak působí jako hloupá blondýna, kterou zajímají jen hadry a boty a ve skutečnosti má spoustu nápadů a vážně skvělé hlášky. Navíc ji Ashley Benson hraje perfektně a její výrazy mě vždycky dostanou. A co je hlavní, Hanna má kuráž :).

2. Kdybys mohla být jakákoli postava, kdo by to byl a proč?
Jako vážně? Fakt nechci dostávat záhadné smsky a být neustále sledována někým neznámým, takže bych si to s žádnou z postav nevyměnila. Ale kdybych si musela vybrat, tak jistě že Hanna, už kvůli tomu, že bych měla Caleba :D.

3. Kdo je tvůj oblíbený pár, proč?
Myslím, že si to mohl každý odvodit z předchozích dvou otázek – rozhodně Hanna a Caleb, začalo to škádlením na začátku, a oni dva k sobě v seriálu prostě pasují. A jako vážně teď šílím z posledního odvysílaného dílu, protože jsem myslela že je nadobro pryč (odešel do jiného seriálu, takže se s Hannou samozřejmě rozešli aby nemusel hrát v pll), a on je zpět? Na Ravenswood se nedívám, takže netuším co a jak a proč a na jak dlouho je zpět :D (můžete mě trošku zasvětitJ).
Nemůžu si odpustit mou oblíbenou SHOWER SCENE , pokaždé se u ní musím smát :D. 



4. Jak dlouho seriál sleduješ? Jaká byla první reakce?
Fuuuuha netuším. Ehm taky netuším, ale myslím že to bylo něco ve stylu „Páni, super nápad, někdo ze záhrobí jim posílá zprávy“ - dobře, ne ze záhrobí, ale jde o to, jak strašidelně to vypadalo. Ale hned na to mě ty smsky spíš otravovaly a chtěla jsem celý seriál poslat do háje s tím, jak je trapný :D. Konkrétně vím jen to, že mě první díl zaujal scénami s Ariou a Ezrou, protože když se dva lidi sejdou v baru a zakoukají se do sebe, a pak zjistí, že jeden z nich je učitel a druhá jeho studentka, to přece musí fungovat :D:D.

5. Zpíváš si úvodní znělku?
Ach ano, nemůžu si pomoct! Leze mi na nervy, ale většinou ji stejně celou odzpívám :D.

6. Čí styl se ti líbí nejvíce?
Musím uvést dvě a těmi jsou Aria a Hanna. Aria s jejím množstvím božských šatiček, které ji prostě sednou a Hanna s různými barevnými a vrstvenými kombinacemi, sáčky a nápaditými šperky. Hannu ale musím vyzdvihnout v tom, že jako jedna z mála aspoň střídá různé účesy, různé druhy vln a rovné vlasy, dokonce i délku vlasů (šíleně se mi líbila ostříhaná) a tak není nikdy nudná (vážně nesnáším lidi, kteří nosí vlasy stále stejně, hlavně v seriálech – proboha lidi, od čeho ty vlasy máte?).
Lépe to vysvětlí pár fotek :).

Pro porovnání sem dávám dvě fotky všech čtyř děvčat.

Ariiny šatičky. Co se mi nelíbí jsou neustále se opakující ponuré barvy.¨

Nějaké ty barevné kousky Haniina šatníku, ale popravdě, je toho tolik, že jsem vůbec nevěděla jakou fotku vybrat a ne všechny outfity se mi líbí, ale určitě to má nápad :).

Aspoň někdo zapojí i francouzské copy :).
Nevím proč, ale v krátkých vlasech měla takový šmrnc :).



7. Jaká scéna byla nejstrašidelnější?
Seriál není přímo hororový, ale když se na něj díváte večer, sami doma, tak se tam pár strašidelných scének určitě najde. Mně osobně nejvíc děsilo a zároveň se mi nejvíc líbilo prostředí psychiatrické léčebny v Radley, protože myslím, že noční scény v psychiatrické léčebně se záběry na panenky musí děsit každého a patří do všech hororů :D.

8. Kterou zápornou postavu máš nejradši?
Stálých záporáků tam není moc a chvilkové záporáky hrála už spousta postav, ale ti se za záporáky prostě nedají považovat, a tak si nevyberu. Ze stálých vůbec nikoho, nepřijdou mi ničím zajímaví, budete se divit, ale ani Mona ne.

9. Které z holek se nejvíc podobáš?
Vzhledově vůbec žádné, povahově  taky ne. Ve spoustě seriálech se dokážu v někom najít víc než v ostatních, ale tady ani ne.

10. Tvá nejméně oblíbená postava?
Vážně nesnáším Melissu, od začátku až doteď mi vadí, nejen že mi vadí, ona mi vážně leze na nervy a asi kvůli tomu budu nenávidět i  tu herečku :D (nebo že bych nenáviděla postavu kvůli herečce?). Hlavně ten její věčný povýšenecký výraz, no neuškrtili byste ji? :D
Ale taky nemám ráda Emily, kvůli tomu jak je uťáplá, bojácná, šedá myš - na začátku to bylo extrémní a nedá se říct, že by se to nějak zvlášť změnilo i přes to, že teď působí o něco odhodlaněji a sebevědoměji.

11. Kdo je podle tebe A a proč?

Ať je to Melissa, kvůli mé nenávisti k ní :D. Ale myslím, že to bude někdo, od koho bychom to nikdy nečekali, aby to bylo vážně šokující. Když si vzpomenu na závěr gossip girl, tak čekám něco podobného, takže ano, klidně by to mohla být jedna z holek :D.

Já vážně zbožňuji seriály, teda ne všechny, ale když se na něco začnu dívat, stane se z toho posedlost, a tak mě moc baví takové seriálové tagy a sdílení názorů s těmi, které seriál taky zajímá. Tak snad jsem vás tímto neuspala :D.

O jakém seriálu byste napsali podobný tag vy? A jaké seriály patří mezi vaše oblíbené? (O tom bych se taky někdy mohla rozepsat :)

Mějte se krásně,
Vaše Caroline*

Komentáře

  1. Miluju tento seriál! Ikdyž je pravda, že už je to moc zamotané a zmatené..některé části už i nudné. Hlavně nechápu, co sakra chtějí ještě točit v dalších třech sériích?! :D No i přesto patří k mým nejoblíbenějším, nejen, že má originální děj, ale strašně ráda sleduju jak chodí holky oblečené a tak :D.. Jinak super TAG! Souhlasím s tebou, na Hanniny hlášky nic nemá a taky se mi nejvíce líbila v kratších vlasech, jak to má teď v páté zase kratší a ještě tam má tu černou, to je taky boží :). Jinak já si asi oblíbenou postavu neumím vybrat, každá má něco do sebe, až teda na Emily, tu taky moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně s tebou souhlasím, a každá holka má fakt něco do sebe - Aria má styl a často do děje přispěje něčím zajímavým, Hanna je pro mě úžasná se vším všudy už kvůli tomu, co jsem psala, na Spencer je zajímavé, jak je vždy soutěživá, cílevědomá, odhodlaná, jde i přes mrtvoly, ale to k ní prostě patří... no ale Emily je fakt zbytečná.

      Vymazat
  2. Já se na ten seriál už budu muset konečně podívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej, zkus aspoň první díl, jsem zvědavá, co tomu řekneš :)

      Vymazat
  3. Tak teraz som zmätená, lebo tento seriál nepoznám (resp. počula som o ňom, ale nepozerala ho), ale pozerala som Ravenswood, tak keď spomínaš Caleba, som myslela, že proste ten herec tam odišiel a len zhodou okolností sa jeho postava rovnako volá v oboch seriáloch. A...to akože tá postava odišla? To je...divné! :D
    V Ravenswood je Caleb vlastne jednou z dvoch hlavných postáv a má byť niečo ako "soul mate" hlavnej hrdinky. Lenže ona zomrela, takže to bolo divné, ale vedel sa rozprávať s jej duchom, atď no nebudem písať spoiler, ale prosto je to čudné, že je z iného seriálu. Ale tú Hannu si pamätám, že za ním prišla, keď sa s ňou rozišiel.
    Kto by povedal, že prišla rovno z iného seriálu? :D
    No na konci série v tom meste ale ostal, tak bohvie, či bude ďalšia, keď sa podla toho čo píšeš vrátil zas späť...je to zmätočné :D
    No a moje seriály sú: Vampire Diaries, Originals, Supernatural, Beauty and the beast, Witches from east end, Revenge, Nikita (ale tá už skončila) aj Sleepy Hollow bolo fajn :) Možno pozriem aj na tento tvoj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ešte som zabudla na Grimm! :) A áno, rada pozerám seriály :D

      Vymazat
    2. No ono to je totiž tak, že ve čtvrté sérii pretty little liars byl spin off k Ravenswood - stejně jako z Vampire diaries vzniklo The Originals, tak z Pretty little liars Ravenswood, kde hraje Caleb hlavní postavu :D. Já taky zbožnuju tvd a originals, takže jestli víš jak to bylo tam a jak Klaus s původními odešel do jiného seriálu, ale párkrát se objevil zpátky v tvd, tak přesně takto to funguje s pll a ravenswoodem :D:D:D:D Popsala jsem to trošku složitě, já vím :D ale snad to pochopíš. Ten Ravenswood mě prostě moc nezaujal, i když mám Caleba hodně ráda, tak se tě zeptám - jaké to je? Třeba v porovnání s The Vampire diaries nebo The Originals, když Pretty little liars nesleduješ?
      No a jinak jsem fanouškem páru Caroline a Klaus, takže mě na jednu stranu štvalo, že odešel do originals, ale na druhou strenu jsem nadšená, že s ním mám samostatný seriál :D.
      Jinak bys na pll mohla kouknout, podle toho, jaké seriály jsi napsala by se ti to mohlo hodně líbit :).

      Vymazat
  4. Chjo, tak tenhle seriál vůbec neznám.. teda vím že existuje, ale jako na většinu podobných seriálů jsem se ani k tomuto nedokopala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ne každému se to musí líbit, takže to chápu, já zbožňuju spoustu seriálů různých žánrů a když mě to vtáhne, tak je to můj konec :D

      Vymazat
  5. Tento seriál som začala pozerať asi pred 2 mesiacmi a práve som sa dostala na 3 sériu. Súhlasím s tebou aj mne je zatial najsympatickejšia Hanna a najviac sa mi páči akú má povahu. Ale najviac nenávidím Spencer, neviem prečo. Hrá dobre, len tá jej povaha byť vo všetkom dobrá mi lezie na nervy :D A Melissa tiež.
    Emily mne osobne sa strašne páči jej výzor, je strašne pekná. Len mne sa tak torchu hnusia lezby tak pardon asi aj preto tá antisympatia:)
    A tá shower scene ešte v prvej sérii bola dosť smiešna :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to jsem ráda že se lidem taky libí Hanna, co jsem koukala na ty tagy tak všichni měli rádi buď Ariu, nebo Spencer :D (nechápu). No Emily je hezká, ale hnusí sem i svými výrazy, takže mi často přijde přímo ošklivá, vážně mi na ní něco vadí, ale spíš to je těmi jejími neverbálními projevy....
      Doufám, že jsem ti nezkazila nějaká překvápka dopředu :)

      Vymazat
  6. Na PLL koukám už docela dlouho, ale taky vždycky s přestávkami..:) Ale asi z holek nemám oblíbenou postavu, každá mi čas od času i docela leze na nervy:D

    Kolik tě stál ten zdravotní průkaz?:D Já ho zařizovala asi před 2 lety a taky jsem byla tou cenou docela šokovaná:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že si ho půjdu zařídit až v pondělí, ted jsem vůbec neměla čas :-/. Kolegyně mi řekla, že kdysi ji to proplácel normálně zaměstnavatel, nechápu že teď ne, nebo se teda vedoucí vůbec nezmínila, když jsme se o tom bavily...

      Vymazat
    2. No, zas ten průkaz ti pak zůstane celou dobu (pokud ti jeho platnost lékař nějak nezkrátí, ale není to obvyklé), takže to můžeš použít i v dalších zaměstnáních, tak možná proto to už zaměstnavatelé neproplácí:)

      Vymazat
    3. No právě to je podle mě úplná blbost - průkaz o tom, že jsem zdravá a můžu pracovat s potravinami celý život? Jako bych nemohla nikdy nic chytit :D je to prostě úplná zbytečnost, stačilo by jen nějaké potvrzení do každé práce, za které by se neplatily tak šílené prachy, ale bylo by aktuální (jako ne že bych si stěžovala, že pak mám o starost míň, ale to pak průkaz postrádá veškerý smyl a je to jen bezduchá formalita)

      Vymazat
  7. Milujem PLL, ale nemala som už nervy, tak som kdesi v tretej sérií skončila...najradšej mám inak tiež Hannu. :-) a tiež by som rozhodne chcela byť Hanna...alebo Spencer...kvôli Tobymu...A WRENOVI...to je môj miláčik! :-) Shower scene som videla asi bazilión krát, ale môj obľúbená scéna je určite scéna, keď opitý Wren príde za Spencer s muškátom z ich záhrady. :D A najviac štýl Arie. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvém místě bych se ke sledování někdy vrátila, protože závěr čtvrté série za to určitě stojí! A na co jsi už neměla nervy? To by mě zajímalo :D. A joo, Toby je taky fajn, ale zrovna v těch aktuálních dílech má tak příšerná vlasy, že se na něj nedá dívat :D. A Wren teda rozhodně není můj typ (připadá mi jako taková padavka :D), ale ta scéna o které mluvíš byla super :D:D. Ach, jsem ráda, že máš Hannu ráda ♥ :D

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky