Mí oblíbenci za měsíc červenec

Dnes je tu poslední červencový den, a tak mě napadlo sepsat své oblíbence za tento měsíc. Jedná se hlavně o knihy, filmy, hudbu, ale nebude chybět ani oblíbená kosmetika a oblečení. Přeji příjemné odpočinkové čtení i poslech, snad bude i měsíc srpen plný věcí, které nadchnou.

FILM: Divergence - Žádné překvapení, stále je to pro mě film číslo jedna :). Nyní je konečně i v hd ke stažení, a tak už žádné výmluvy, všichni to musíte vidět! :D O filmu jsem už dříve psala ZDE, a jak vidíte, mé nadšení stále nevyprchalo.



SERIÁL: Pretty little liars - Protože jsem doháněla celou sérii a opět mě to vtáhlo, navíc ostatní mé seriály mají prázdninovou pauzu :-/ (Což neznamená, že se na ně nedívám znovu a znovu :D)




KNIHA: Divergence, Aliance - Místo jedné knihy sem dám dvě části trilogie, mohla bych uvést celou, ale Rezistence mě vážně moc nedostala, jak už jsem psala, a sice jsem z konce zdrcená, ale to nemění nic na tom, že tato trilogie u mě tento měsíc vede. Recenzi jste si mohli přečíst v minulém článku :).




HUDBA: Divergent score – hudba k filmu od Junkie XL a vokály Ellie Goulding :). (Místo samotné hudby sem přidám interview, ukázky z filmu a nahrávání :) myslím, že vás to určitě navnadí).


SONG: Stolen dance – Milky Chance - Proč tak zhulená písnička? Ne :D vážně je krásná, má něco do sebe :). Je pro mě hrozně těžké vždy vybrat jen jednu písničku, když mám tento měsíc celý seznam oblíbených, ale nebudu kazit princip tohoto článku a vyberu jen jednu :D.


NEJNOŠENĚJŠÍ KUS OBLEČENÍ: Volný zavazovací top z Tally Weijl - Nosila jsem ho vážně často a ráda :) 


DEKORATIVNÍ KOSMETIKA: Lip cream od Essence – Stay matt (který jsem sehnala ve výprodeji za 10 Kč :D) - Nádherně voní, je v krásné barvě a hlavně je matný, což mám nejradši, příjemný na rtech - prostě dokonalý, nechápu, že jsem ho získala za tak nízkou cenu :D.



PEČUJÍCÍ KOSMETIKA: Tělové máslo od Alverde - Opět uvádím úplnou drobnost, ale co, zaslouží si trochu pozornosti. Tak před měsícem jsem si v DM koupila takový mini kelímek tělového máslíčka od Alverde, a je to úžasný pomocníček pro zklidnění pokožky, vždy mi skvěle poslouží například na oholené nožky a krásně voní, tak proč ho nezařadit mezi oblíbence :).


JÍDLO: Lasagne – Poslední dobou jsem zkoušela i jídla, která bych si normálně nikdy nedala (jsem děsně vybíravá), ale když si je uvařím sama, a vím, co tam dávám, najdu si k nim cestu. Podařilo se mi tak upéct úžasné lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem se sýrem, takže jsem je pak jedla ještě další 2 dny :D. Bohužel jsem je nezdokumentovala :-/. 

NEJNOŠENĚJŠÍ ÚČES: Vysoko vyčesaný culík (Néé vůbec nejsem posedlá Divergencí a nenosím vlasy jako Tris, to se vám jenom zdá! :D). Má to ale i svou praktickou stránku - v takových vedrech je vyčesaný culík perfektní volbou :).


OBLÍBENÁ ČINNOST: No, tento měsíc je to vážně čtení. Když po tak dlouhé době můžete konečně číst jen to, co chcete, tak vás to chytí a nepustí :D. (Na fotce jsem se už zrovna dostávala k části, kdy jsem byla zničená z celých Hunger games :D).


CITÁT, HLÁŠKA: Narazila jsem na fb na hlášku Caroline z Vampire diaries - a proto ji tak zbožňuji! :D


Určitě by se dalo vymyslet mnohem víc kategorií, ale už mě dnes vážně nic nenapadá. A Jací jsou vaši červencoví oblíbenci?
Pište pište, ať si taky počtu :)

Mějte se krásně, 
Vaše Caroline*

Komentáře

  1. Milujem obľúbencov mesiaca!! Musím teda povedať, že som sa v niektorých našla...teda klamárky, ktoré síce už dlhšie nepozerám, ale je to skvelý seriál. A copík, plus kus oblečenia, určite áno. :-) A ako vždy, kozmetika, Stay matt "lesk" na pery, ktorý som už dlhšie chcela vyskúšať, samozrejme, nikde ho nemajú. :D Čítanie je inak tiež jedna z mojich naj činností za tento mesiac...stále som Stratený symbol nedočítala. :D Hanba mi. :D
    A Stolen dance nie je zhulená pesnička...je to krásne smutná pesnička. A ten spevák má takú charizmu, že dovidenia... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :). No jo, ty stay matt totiž byly nějaká limitka, chtěla jsem pak dokoupit další, protože je to fakt boží, ale už je neměli. Já teď mám dvě další rozečtené knížky, ale není to ono, nejsem do nich tak zažraná jako do těch trilogii, takže uvidím, jestli je dočtu, nebo začnu číst třetí :D.
      Vím, že ta písnička na některé lidi působí zhuleně, proto to tak píšu :D, ale mi se taky hrozně líbí, dostala se mi pod kůži :).

      Vymazat
  2. Skvělý článek ukazující tvou posedlost Divergencí:D Culík taky teď nosím často, protože kdykoliv se mé vlasy dotýkají krku, tak je mi nesnesitelné vedro:D
    PLL o prázdninách rovněž sleduji, ale jsem z některých zvratů dost rozčarovaná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já si vždycky nějakou posedlost najdu, minule to bylo Hunger games a už vydali nějaký ten trailer, takže brzo se mi má posedlost zřejmě znova vystřídá :D. Ale kdo ví, třeba mezitím narazím na něco ještě lepšího. No právě, nesnáším, když se mi v tom horku lepí vlasy ke krku :D.

      Vymazat
  3. Kurňa, ten film si budu muset stáhnout! :D Zdá se mi to, nebo tam hraje ta herečka, co hraje v Hvězdy nám nepřály? Já film sice neviděla, ale z trailerů mi přijde strašně sympatická :). Jinak tvoje nej písnička, je super! Už jsem ji párkrát zaslechla a konečně vím jak se jmenuje :D. Pretty Little Liars sleduju samozřejmě taky, už mám stažený 5x08 a nemůžu se dočkat, až si ho večer pustím :). Vysoký culík jsem nosila strašně ráda, jak jsem teď ale ostříhaná, tak to nevypadá moc dobře a radši si dělám drdol :). Ten lesk a ta cena! :o Měla si fakt štěstí :DD. Máslíčko vypadá moc dobře a citát je moc hezký, Caroline je prostě super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přesně ona, a ten kluk z Hvězdy nám nepřály v Divergenci hraje jejího bráchu :D. Taky jsem ten film ještě neviděla, nestihla jsem to v kině :(. Ale ještě jsem viděla Spectacular now a tam hraje zase ta herečka s dalším hercem z Divergence :D. Je fakt skvělá, ale s Theo Jamesem v Divergenci je nejlepší ♥ :).
      Jo, Caroline mám hrozně ráda, vždycky mě totiž baví a co nejvíc nesnáším jsou nudné postavy, to ona rozhodně není :).

      Vymazat
  4. Chjoo na tu Divergenci už se konečně musím podívat.. Když já vždycky nakonec skončím u nějakého anime nebo mangy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, každý máme jiné posedlosti, mě by zase nenapadlo anime :D

      Vymazat
  5. Ta písnička Stolen Dance je dokonalá, taky ji mám ráda :) Hláška na konci je super, člověka to namotivuje :) A Divergenci mám v plánu, určitě to bude super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu jenom souhlasit :) a věřím, že se ti Divergence bude líbit.

      Vymazat
  6. Na filmek se určitě musím koluknout!:) A ten lip cream od essence, vypadá naprosto krásně:)

    OdpovědětVymazat
  7. super článok,PLL pozerám aj ja teraz a ten film určite mrknem :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. To je skvelý článok!
    Ach, tá Divergencia :D Napadne každého :D
    PLL je skvelý seriál, avšak v poslednej dobe ma tie nové časti až tak nebavia.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Taky se mi zdá, že je ted pll v té nudnější fázi, snad se to brzy zase vyšvihne zpátky :).

      Vymazat
  9. Páči sa mi, že si tu dala tieto všetky kategórie :) Aj film seriál a knihu a dokonca aj činnosť. :) Musím sa priznať, že aj moja najobľúbenejšia činnosť za minulý mesiac bolo čítanie :) Škoda, že som Divergenciu ani nevidela, ani nečítala-..ale nejak som na to ešte nenarazila, no budúci týždeň idem do knižnice :) Tak uvidím, čo tam bude. Ale skôr by som chcela niečo z povinného čítania, alebo musím v štvrtáku zmaturovať na 1 zo Slovenčiny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já jsem si to takto ráda dělávala jen pro sebe, sepisovala si věci, které mě v poslední době zaujaly, a po dlouhé době jsem si na to vzpomněla, a napadlo mě zařadit něco takového na blog jako pravidelný článek, protože vídám u jiných např. kosmetické oblíbence atd. a články tohoto typu mě baví :). Ááá o povinné četbě mi ani nemluv, to kvůli ní jsem na střední úplně přestala číst (když je něco povinné, tak už to člověka přece nemůže bavit, teda aspoň u mě to tak fungovalo). Ale našlo se pár autorek, jako Jane Austen, nebo sestry Brontheovy, no ale představ si, že takové autorky nebyly na seznamu k maturitě, ani jedna ženská autorka kromě Němcové, kterou fakt nemusím... dost jsem se nad tím tehdy vztekala :D.

      Vymazat
  10. To je skvělý! :D No film a knížku, to jsem čekala. :D Jídlo, lasagne. Miluju!! :D Hudba parádní, top úžasný. S čtením to mám asi setejně. :D Btw, z toho hrníčku taky často piju. .D A dobrý citát! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem neměla odvahu zkoušet lasagne od někoho jiného, navíc mamka jednou koupila nějaký polotovar, co se strčil do mikrovlnky, no vypadalo to odporně :D, ale když si to udělám sama, to pak ano :D.
      Och, děkuji za chválu
      Jo, to je teď můj hrníček na kafe :D

      Vymazat
  11. Najoblubenejšia kniha a film ehm nič prekvapujúce hehe :))))
    Topik je skvelý a tiež som si terza kúpila takéto podobné na leto:) daju sa kombinovať naozaj skoro so všetkým:) a vlasky skvelá volba v takejto horučave:) Ja ale nosím radšej konťu ak vieš čo to je :D lebo mam dlhšie vlasy a aj cop mi už zavadzá :D
    A oblubená činnosť je asi spanie a čitanie tiež:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli myslíš ten drdol s donutem, tak vím :D. To jsem taky nosila na delších vlasech, i když mi to moc nesluší, mám malou hlavu a dlouhý krk, ale stejně to bylo v létě nejlepší řešení.

      Vymazat
  12. No mojou náplňou posledných dní sú Pretty little liars. Už som na 4. sérii, pomaly sa blížim ku koncu. Takže dík, vieš koľko mi ten seriál zaberie denne času?! Ach jo, idem si radšej zacvičiť. Kým si pustím ďalšiu časť xD Fakt neviem, či ti mám ďakovať, alebo ťa preklínať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo :D tak to se omlouvám, už tu raději nebudu nic doporučovat, aby se lidi nestali na seriálech tak závislí jako já :D:D:D. Ale neříkej, že se ti to nelíbí, asi bys to jinak nesledovala, tak buď ráda :P. Za chvíli už budeš stejně u konce a to zas budeš nadávat, že musíš na další díl čekat týden :D.

      Vymazat
  13. Tak na ten film se s přítelem koukneme, jsem zvědavá, když ho musíme vidět :D :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musíte! :D Je vážně skvělý, určitě pak dej vědět, jak se vám líbil :)

      Vymazat
  14. Pretty little Liars je fakt super seriál! Ovšem sledovala jsem to jen 4 serie pak už to začali zbytečně natahovat...:/
    PS: Ten top je fakt supr! :3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      No jo, taky mě to vždy v nějaké části přestane bavit, ale nakonec se k tomu stejně vrátím :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky