Moc špatný začátek, ale už ne tak špatné pokračování :)

Dnes mi ten deštivý den opravdu nemohl začít hůř.
Měla jsem si konečně oddechnout, protože další zkoušku mám až v pondělí, jenže. Prospala jsem celé dopoledne - spala jsem 12 hodin a nic mě nedokázalo vzbudit. To by ještě nebylo tak zlé, ale ve snech mě strašil přerostlý sklípkan, který měl v průměru takových 14 cm a lozil mi po okně. Stále jsem slyšela to cupitání jeho odporných nožiček odrážejících se od skla! Všechny stručné snáře vám řeknou, že pavouk znamená štětí, ale o něco obsáhlejší snář, který sídlí na mé polici s knihami také bere v potaz to, že pokud se pavouků štítíte a máte z nich ve snu strach, pak vás to má před něčím varovat, nebo upozornit na nadcházející nebezpečí.

Když už jsem se konečně vzpamatovala z hrozivého snu a o půl jedné odpoledne lezla po bytě jako zombík, napsala mi spolužačka. Lidičky, já úplně zapomněla na registraci předmětů na zimní semestr, který začal v 7:00. Takže další dnešní zklamání - nezbylo na mě místo na sociálně psychologickém výcviku, o který jsem fakt stála...

Když jsem ještě stále vypadala jako zombie příšera, zazvonila na nás pošťačka. Víte, naše pošťačka se nikdy neobtěžuje vejít do vchodu, vždy si sedne venku na lavičku a všichni si pro poštu musíme chodit ven, v pyžamech, v teplákách, jedno jak. Ale tímto ukončuji beznadějný začátek dne, protože mi přišel balíček, na který jsem se hodně těšila.

Rozhodla jsem se vyzkoušet řasenky, které nabízí ještě ne tak známá kosmetika MOJE. Řasenky vypadaly úžasně a hlavně ty ceny. Každá řasenka stojí 79 Kč a jednu z nich měli dokonce se slevou za 59 Kč. Nerada dávám za řasenky přehnané částky a proto mi tyhle byly tak sympatické a každá má jinak tvarovaný kartáček, proto jsem se taky rozhodla pro víc řasenek najednou. Jednu jsem už vyzkoušela a řeknu vám, vůbec nejsem zklamaná, právě naopak - jsem nadšená. Ale zatím to nechci zakřiknout, ani šířit špatné informace, a tak si počkejte na recenzi, kterou zveřejním po dlouhodobějším odzkoušení všech tří řasenek.
Kdyby vás tato kosmetika lákala, zrovna teď mají akci na poštovné zdarma při objednávce nad 199 Kč a dostanete jako dárek kosmetické ořezávátko. Jsem ráda, že je na trhu i tato česká a moc hezká kosmetika a snad mě nezklame ani kvalitou.

A nyní k mým věšteckým schopnostem :D. Citace z minulého článku: (tímto apeluji na všechny drogerie, aby udělaly nějakou mega slevu na laky Stars od GS a daly mi vědět jako první :D).
Ach ano, drogerie Teta mi udělala radost a její aktuální akcí jsou 2 laky od Gabrielly Salvete + jeden zdarma. Takže jsem si svou sbírku laků MUSELA rozšířit o 3 pískové laky a tímto SNAD už končí má nákupní horečka :D.

Doufám, že jste měli hezčí dopoledne a že i přes škaredé počasí si den užíváte. 
Mějte se krásně, Vaše Caroline*

Komentáře

  1. U mňa dnes tiež zvonila poštárka, pekne ma zvonením zobudila, takže som si šla po balík v miernom šoku :D
    Hmm takú zľavu na Stars by som tiež uvítala, i keď neviem, či sa tak skoro dostanem do Tety, ale ten modrý a ružový(?) sa mi páčia :) Zatiaľ mám z tejto kolekcie len Blueberry Milk, chce to aj ďalšie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laků není nikdy dost, takže si určitě pořiď i další, pokud jsi s nimi tak spokojená jako já :D Jen upozorňuju, že ta akce 2+1 je na teta kartičku, ale ta se dá udělat kdykoli, pokud nemáš :)

      Vymazat
  2. Teším sa na recenzie, lebo som na to dosť zaujímavá, dobrá cena, pôjdem určite čeknúť, vďaka za tip. :-) Čo sa týka lakov, ....si mi ani nemala hovoriť!! :D idem si tam. :D
    Sociálny výcvik mám na strednej a hrozne ma baví, je mi ľúto, že si to nestihla, nabudúce to zvládneš. :-) a čo sa týka vysvetlenia snov, podľa mňa to znamená to, čomu viac veríš. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A prosím ťa, mohla by si mi poslať e-shop kozmetiky Moje? Neviem to nájsť. :-)

      Vymazat
    2. http://www.kosmetikamoje.cz/ tady je, ale na Slovensko myslím neposílají, ale koukni na jejich stránku na fb, tam se někdo ptal na to zasílání na Slovensko a odpověděli: "Kosmetika MOJE Milá Miško... zkuste mrknout na eshopy www.dekorativka.cz nebo na www.zuzizuzanashop.cz Můžete na nich objednávat kosmetiku MOJE i na Slovenko Lucka"
      Takže ještě zkus tohle :)

      Vymazat
  3. Sociálně psychologický výcvik - to zní dobře,. co to obnáší? Ale až tak beznadějný den to nebyl, mohlo to být horší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to ne, až tak hrozný den to nebyl, jen hodně zveličuju :) Ale ten předmět mě mrzí no, snad se tam ještě nějak dostanu... A co přesně obnáší, to nevím, ono se nikdy nedá říct, jaký předmět bude, záleží to i od vyučujících atd. Ale obecně zní charakteristika takto "Cílem předmětu je poskytnout studentům vlastní zážitkovou zkušenost z interpersonálních kontaktů a z dalších oblastí skupinové dynamiky a naučit je tyto skutečnosti identifikovat a hodnotit. Cílem je také seznámit studenty se specifickými postupy a strategiemi práce ve výcvikové skupině, prohloubit jejich schopnost sebereflexe a tolerance k individuálně rozdílnému prožívání a chování. Cílem je rovněž stimulovat rozvoj jejich klíčových sociálně psychologických dovedností, které budou hrát významnou roli v jejich budoucí profesi. "

      Vymazat
  4. Mrzí ma, že ti tá sociálna psychologia nevyšla, ale určite sa niekto uvolní a snad sa tam dostaneš. A ak nie svet sa nezrúti:)
    Teta sa mi až tak nepáči ale ty si si vybrala super výrobky, asi by som tam mala zájsť znovu a možno zmením názor:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče Tety, tak právě vždycky koukám, jestli nemají akce na něco, co chci, protože tam pak mají často věci i za poloviční cenu, takže v tomhle je to fajn, ale je fakt, že v jiných drogeriích toho najdu mnohem víc :)

      Vymazat
  5. Snad už skončí pochmurné počasí a nám všem se zlepší nálada a třeba i skončí noční můry. Tvá nákupní horečka dopadla báječně, nejvíc se mi líbí modrý lak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jo. No, je fakt, že jsem toho poslední dobou nakupovala nějak hodně, už bych měla přestat :D ale samozřejmě jsem ráda, že ty věci mám :D

      Vymazat
  6. Asi zajdu do tety. Pískové laky od GS naprosto zbožňuju !! jen jsou boužel tak drahé :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, kdyby nebyla ta akce, tak mám jen jeden odstín... Ale jestli nechceš utrácet tak moc, tak mrkni i na pískové laky od jiných značek. Viděla jsem, že essence má teď limitovanou edici beach cruisers a jsou tam 4 pěkné odstíny pískových laků :) Jen jsem je ještě nezkoušela, ale ségra už se na ně chystá zaútočit :D

      Vymazat
  7. Značku kozmetiky Moje nepoznám :( Škoda. Ale vyzerá to veľmi pekne. Určite si o nej nájdem niečo na internete :D
    Poštárky sú fakt hrozné.... keď otcovi príde doporučený list a nikto dospelý nie je doma -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě koukni, vypadá fakt pěkně a ceny jsou boží :) No jo, mi taky nedala balík pro mamku, ale to ony někdy nemůžou no.

      Vymazat
  8. Super clanek :) na mem blogu zrovna poradam GIVEAWAY o stylove nahrdelniky a doplnky, tak se nezapomente zucastnit! :)
    http://adelaandtessie.blogspot.cz/2014/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm zajímavá kosmetika i akce na Stars :3

    OdpovědětVymazat
  10. Takovýhle spaníčko znám taky. :D Ale divim se, že tě právě ten hrůzostrašnej sen nedokázal donutit ke vstaní. :D
    Toho soc. psychol. výcviku je škoda, ale tak určitě budeš mít další možnost, ne? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, pokud se tam v září neuvolní nějaké místo, tak už asi ne :-/

      Vymazat
  11. Ty jo, vy už zapisujete předměty na zimák tak brzo? tak to my budem zapisovat předpokládám až tak někdy na konci srpna..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky